GLAD Smiley

Glad smiley

Vi går meget op i hygiejne. Både i forhold til maden - selvfølgelig - og i forhold til at lære børnene om god køkkenhygiejne. 

Derfor er vi også rigtig glade for vores Glade Smiley fra Fødevareministeriet.

Se vores kontrolrapporter

Kostpolitik

Grontsager xg3b1Jd0YZOxZ6R3bAZB9Q

Under nedenstående link kan du orientere dig om kostpolitikken, der gælder i Børneområde Vest.

Kostpolitik

Madordning

I Symfonien har forældrebestyrelsen og forældrene valgt, at der skal være kommunal frokostordning. Når dit barn går i Symfonien bliver det automatisk tilmeldt madordningen mod betaling, som betales sammen med betaling af institutionspladsen.

I Symfonien har vi kommunal madordning

I Symfonien har forældrebestyrelsen og forældrene valgt, at der skal være kommunal madordning.

Når dit barn går i Symfonien er det automatisk med i ordningen, og det gælder for alle. Du får et ”link” til vores madleverandør, så du kan følge med i menuen og se, hvad der bliver serveret i løbet af ugen.

Vores køkkenassistent sørger for, at der er:

  • Dejlige, varierede og sunde retter til middag.
  • At der er et måltid til eftermiddagsmad.
  • At der også er frugt til et lille mellemmåltid om formiddagen.

Madordningen betyder, at I som forældre ikke skal medbringe mad hjemmefra.

Hvis børnene skal have noget specielt mad, for eksempel diætmad, sørger køkkenassistenten for, at der bliver taget hensyn til det behov. Dette sker i et samarbejde med jer forældre.

Vi spiser sammen i vores små basisgrupper under hyggelige former. Vi øver os i at få nogle gode vaner ved bordet og at kunne styre mad, drikke og bestik. Vi taler om dagens begivenheder og hvilke aktiviteter, vi i løbet af dagen skal deltage i. Børnene elsker madordningen. De får udfordret deres smagsløg og finder ud af nye ting, de godt kan lide.

Morgenmad

Afleverer du dit barn tidligt, og har I ikke nået at spise morgenmad hjemmefra, kan barnet spise hos os. Vi serverer brød, havregryn og cornflakes, og nogle gange vil der også være boller. Vi følger kostpolitikken, og derfor må barnet ikke selv medbringe morgenmad. Hvis I ønsker andet at spise, foreslår vi, at I hygger jer hjemme og spiser morgenmad sammen, inden I kører i daginstitutionen.